Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking De Pizzabakkers met oud-werknemer

Franchiseformule De Pizzabakkers is een tijdelijke samenwerking aangegaan met oud-medewerker Michael van der Kroft. Van der Kroft is samen met zijn partner Emy Koster de eigenaar van restaurant Tres in Rotterdam. Van der Kroft wordt door de culinaire top gezien als aanstormend talent en ontvangt in zijn restaurant internationaal publiek.

Twaalf jaar geleden stond Michael van der Kroft dagelijks in de keuken van De Pizzabakkers Haarlemmerdijk. Op woensdag 23 juni jl. was Van der Kroft even terug op het oude nest. Hij nam op deze dag de keuken van zijn voormalige werkgever over om de aanwezige gasten zijn eigen interpretatie van het menu van De Pizzabakkers voor te schotelen. De twaalf pizza’s én pizza van de maand vertaalde hij voor de gelegenheid naar dertien gangen in Tres-stijl. Zo inspireerde de pizza Caprese hem tot een gerecht met tomaat, roos, koji, kruisbessen en kreeft.

Pizza di Tres

Een van de dertien gangen is de Pizza di Tres. Sinds 1 juli jl. is dit de nieuwe pizza van de maand en is deze hele maand nog te bestellen. De pizza is belegd met mozzarella, tijm, Parmezaanse kaas, gele tomaatjes, ‘ndjuja, rucola en Lardo di Conca (rugspek van het varken, gekruid in marmeren bakken).

Bekijk hieronder de video van de keuken take over:

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over De Pizzabakkers![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×