Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking Grando Keukens en Rutger Bakt

Grando Keukens & Bad is een samenwerking aangegaan met Rutger van den Broek, bekend van Heel Holland Bakt, foodblog Rutger Bakt en zijn kookboeken. De samenwerking is ontstaan doordat het thema bakken steeds populairder wordt in Nederland.

De samenwerking

Grando richt zich op het geven van inspiratie en advies aan de klant bij aankoop van zijn of haar droomkeuken (of –badkamer). Inspiratie haalt de klant niet alleen uit het woondomein, maar ook uit de functionele aspecten van de keuken. Op welke manier gebruik ik de keuken, welke apparaten heb ik hiervoor nodig en hoe deel ik de keuken het handigst in. Een fijne keuken maakt het kook- en bakplezier compleet. Met seizoensgebonden recepten van Rutger gaat Grando een serie video’s publiceren waarmee de klant het hele jaar door ‘aan de bak’ kan gaan. Daarnaast wordt er een 160 pagina’s tellend kookboek ontwikkeld, die aan klanten cadeau zal worden gedaan na installatie van die nieuwe keuken of badkamer.

Over Rutger Bakt

Na het winnen van de eerste editie van Heel Holland bakt is het leven van Rutger grotendeels in het teken van bakken komen te staan. Inmiddels heeft hij acht bakboeken geschreven, heeft hij een succesvol bak-blog en geeft hij regelmatig workshops. De keuken is voor hem de belangrijkste plek in het huis.

[box]Wil je meer weten over Grando Keukens & Bad? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×