Samenwerking Jumbo en Intrakoop

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Supermarktformule Jumbo en Intrakoop zijn recentelijk een samenwerking aangegaan. Jumbo gaat als eerste supermarktorganisatie in de zorg via de inkooporganisatie de wekelijkste boodschappen bezorgen.

Door de samenwerking kunnen circa 600 zorginstellingen die zijn aangesloten bij Intrakoop via Jumbo.com boodschappen inkopen. Intrakoop en Jumbo spelen met de samenwerking in op de trend die is ingezet dat zorgmedewerkers steeds vaker de inkopen lokaal doen in plaats van centrale inkoopafdelingen.

De boodschappen worden door een lokale Jumbo supermarkt bij de woongroep bezorgd. De bezorgers moeten wel over een Verklaring Omtrent Gedrag beschikken om bij de zorginstellingen de boodschappen te kunnen leveren. “Dit soort belangrijke details maakt deze oplossing écht ‘zorg proof’.” aldus Frank Kaptein, directeur bij Intrakoop. “De verschillen tussen individuele zorginstellingen worden steeds groter. Dat vraagt om inkoopoplossingen op maat. Onze samenwerking met Jumbo maakt het mogelijk om ook op kleine schaal voordelig levensmiddelen van hoge kwaliteit in te kopen, die aansluiten bij de wensen van de cliënt.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.