Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nedflex te gast in De Nationale Franchise Podcast

Onlangs is De Nationale Franchise Podcast gelanceerd. In deze eerste reeks kunt u luisteren naar Nedflex CEO, Nick Bos. Nick nam deel aan de podcast en beantwoord in deze aflevering uitgebreid alle vragen over de franchisemogelijkheden binnen Nedflex.

Als HR-dienstverlener met meer dan 30 jaar ervaring in uitzenden helpen wij je om snel en goed verzorgd van start te gaan met je eigen uitzendbureau. We kunnen ons voorstellen dat je nog vol vragen zit. Wat zijn de kosten om een eigen uitzendbureau te starten? Hoe zit het met certificeringen en wet- en regelgeving waar een uitzendbureau aan moet voldoen?
Is het niet gecompliceerd om een uitzendbureau te starten? Waar moet je beginnen?

Nedflex heeft het antwoord op al deze vragen. Wij hebben al onze kennis en ervaring gebundeld in een pakket waarmee we jou als ondernemer op weg helpen. We leggen je graag uit waar je over na moet denken voordat je je eigen uitzendbureau start en hoe wij jou kunnen helpen met de backoffice zodat jij je volledig kunt focussen op het vinden van kandidaten voor jouw klanten.

“Ik kende Nedflex al uit mijn werkverleden en heb dat altijd als positief ervaren. Toen ik in contact kwam met de accountmanager, Rebecca, wist zij heel goed en duidelijk uit te leggen hoe er gewerkt wordt en wat de voor- en nadelen zijn. Als ik dat vergelijk met andere formules waar je min of meer vestigingsmanager bent, is dit voor mij de juiste keuze geweest. Ik ben na vier jaar ook nog steeds meer dan tevreden over de samenwerking.” Gerco – Nedflex Alkmaar

Over De Nationale Franchise Podcast

De Nationale Franchise Podcast is een baanbrekend initiatief dat de wereld van franchiseverbanden op een unieke manier verkent en belicht. Ontworpen voor een breed publiek van ondernemers, aspirant-franchisenemers, franchisegevers en iedereen die geïnteresseerd is in de dynamiek van samenwerkend ondernemen, biedt deze podcast een diepgaand inzicht in alle aspecten van het franchisebedrijfsmodel.

Wat deze podcast zo speciaal maakt, is dat het de eerste in zijn soort is in Nederland. Het is niet alleen een platform waar deskundigen en insiders uit de branche hun kennis delen, maar ook een bron van inspiratie en educatie voor iedereen die betrokken is bij of geïnteresseerd is in de wereld van franchise.

Ontvang gratis meer informatie over Nedflex | Zeg het maar

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Nedflex | Zeg het maar

×