Samenwerking RDC en Tabaronde is een feit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

the-read-shop

Binnenkort zullen franchiseformules The Read Shop, The Read Shop Express en Vivánt samen vallen onder één stichting. Dit heeft te maken met de samenwerking tussen beide moederbedrijven; Retail Development Company en Tabaronde B.V. Beide bedrijven beschikken over zowel franchiseformules als inkoopformules voor de detailhandel.

“De samenwerking zal Tabaronde meer capaciteit en autonomie geven om tezamen met RDC binnen de retailomgeving verder te gaan schitteren”, aldus Martijn Stellaard, algemeen directeur van Tabaronde B.V. Het doel van de samenwerking is om de aangesloten ondernemers te versterken op diverse vlakken, zoals inkoop, marketing en logistiek en de continuïteit en rentabiliteit te verbeteren.

Alle activiteiten van beide moederbedrijven worden bestuurd vanuit één stichting. Jos Boot, algemeen directeur van RDC, wordt de statutair bestuurder van de stichting: “Insiders weten dat ik al jaren werk aan het samenvoegen van logistiek en distributie voor onze retailers. De wens van de hedendaagse consumenten is immers ‘vandaag besteld, morgen in huis zonder dat dit meer kost’. Met deze samenvoeging kunnen we alle logistieke bewegingen gaan bundelen en ontstaat er synergie en efficiency waardoor je die claim van de consument waar kan maken. Ik ben ervan overtuigd dat we de aangesloten ondernemers en daardoor ook de consument, al snel kunnen laten profiteren van onze nieuwe organisatie.”

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.