Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking Runnersworld en StrongmanRun 2014

Franchiseformule Runnersworld is de exclusieve retailpartner van de Fisherman’s Friend StrongmanRun 2014. De samenwerking met de obstakelrun betekent onder meer dat er op het parcours een unieke Runnersworld-hindernis aanwezig is. Deze bestaat uit duizenden oude hardloopschoenen, ingezameld in de 28 Runnersworld vestigingen in Nederland.

Door de samenwerking tussen Runnersworld en de StrongmanRun vinden er diverse acties plaats. Zo is er de inzamelactie, waarbij Runnersworld lopers oproept hun oude hardloopschoenen in te leveren in de winkel. Deze schoenen worden gebruikt voor de hindernis, maar de hardloopketen stuurt ze na afloop ook op naar Gambia. Daar krijgen deze schoenen een tweede leven aan de voeten van mensen die normaal gesproken geen schoenen hebben. Met het inleveren van een oud paar maak je als loper bovendien kans op een nieuw paar hardloopschoenen van Runnersworld.

In de Runnersworld winkels wordt ook volop aandacht besteed aan de StrongmanRun. Zo is bij Runnersworld de Limited Edition Brook Cascadia-hardloopschoen verkrijgbaar met een exclusieve StrongmanRun-inlegzool.

“We zijn trots om als nummer één hardloopketen samen te werken met de grootste obstakelrun van Nederland. Het toont aan dat lopers van alle niveaus ook voor alles rondom deze populaire obstakelruns bij Runnersworld terecht kunnen. En dat gaat verder dan een paar optimale hardloopschoenen en stevige kleding. Onze medewerkers zijn namelijk stuk voor stuk ervaren hardlopers en geven daarom maar al te graag antwoord op vragen – over de StrongmanRun en over alles wat een loper bezighoudt,” zegt Damy Rutjes, formulemanager Runnersworld Nederland

De Fisherman’s Friend StrongmanRun wordt op zondag 7 september 2014 gehouden op het 21 kilometer tellende parcours in Hellendoorn, naar verwachting zullen er circa achtduizend deelnemers meelopers tijdens deze hindernisrun.