Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking Taco Mundo en Stichting WereldOuders bestaat 10 jaar

Taco Mundo viert de tienjarige samenwerking met Stichting WereldOuders. In de afgelopen jaren heeft Taco Mundo diverse projecten opgezet waarmee geld is verzameld voor de stichting. Taco Mundo streeft ernaar in de toekomst nog veel meer donaties te mogen doen om kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika te helpen.

Diverse raakvlakken

“Wij vinden dat ieder opgroeiend kind toegang moet hebben tot een veilig thuis, goede voeding en onderwijs,” vertelt Tom Filippini, oprichter van franchiseformule Taco Mundo. Stichting WereldOuders deelt deze missie. De organisatie streeft ernaar om de vaak uitzichtloze situatie van kwetsbare kinderen in Latijns-Amerika te verbeteren. Kracht van familie is hetgeen waar WereldOuders in gelooft. De organisatie vindt dat ieder kind aandacht, onvoorwaardelijke liefde, onderdak, onderwijs en medische zorg verdient. “Gezien de raakvlakken was de keus om een samenwerking aan te gaan met WereldOuders snel gemaakt,” aldus Filippini.

Casa San Salvador

Taco Mundo steunt het programma Casa San Salvador al jaren in samenwerking met de Stichting WereldOuders. Binnen dit project wonen er momenteel meer dan 700 kinderen zonder een thuis. Het doel van dit project is om zelfvoorzienend te zijn. Taco Mundo zet zich graag in om dit doel te behalen. De franchiseformule heeft de afgelopen tien jaar diverse projecten gestart waarmee het bedrijf met hulp van haar klanten waardevolle donaties heeft gedaan aan Casa San Salvador. In 2018 heeft Taco Mundo een donatie van € 5.000 gedaan aan het project van WereldOuders in Mexico. Ook heeft de franchiseformule een grote bijdrage geleverd aan het samenstellen van voedselpakketten voor gezinnen in Mexico tijdens de coronapandemie.

Help jij mee?

Tortilla’s vormen de basis van veel gerechten in Mexico. De huidige tortillamachine van Casa San Salvador is aan vervanging toe. Om deze reden is ons doel om binnen enkele weken een nieuwe machine te doneren. Hoe gaat dit in zijn werk? Bij elke bestelling die je op TacoMundo.com plaatst, heb je als klant de mogelijkheid om te doneren aan dit project. Taco Mundo verdubbeld alle donaties. De actie is net gestart, maar dankzij de gulheid van onze klanten staat onze teller al bijna op € 1.000.

Ontvang gratis meer informatie over Taco Mundo

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Taco Mundo

×