Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerking Wok to-go eigenaar en horeca-ondernemer stopt

De samenwerking tussen horeca-ondernemer Wim Markwat en Wok to-go oprichter Hung Yip stopt. Beide voorspelden begin dit jaar een kwalitatieve groei voor de formule in de toekomst, maar door geschillen in de aanpak en invulling, hebben beide ondernemers besloten om de samenwerking te beëindigen.

Wim Markwat: “Helaas is al snel gebleken dat mijn opvattingen en die van Hung Yip over hoe we met Wok to Go de toekomst in zouden gaan, te veel uiteen lopen.” Beide ondernemers vinden het jammer dat de samenwerking beëindigd is maar koesteren elkaar geen wrok gevoelens. ”Ik heb nog steeds veel waardering voor de creativiteit en kennis van de producten van Hung Yip”, vertelt Wim Markwat.

Hung Yip zal nu alleen verder gaan met de franchiseformule en Wim Markwat zal zijn eigen formule lanceren.
Markwat ziet nog steeds kansen in de Aziatische fastservice en natural food mogelijkheden in de toekomst. Daarom is hij nu ook bezig met het opzetten van zijn nieuwe formule en heeft hij al 12 franchisenemers in de rij staan. Daarnaast heeft hij de steun van groothandel VHC Jongens en een aantal fabrikanten. “Het is heel bijzonder dat mensen zoveel vertrouwen in ons hebben terwijl wij nog niets tastbaars hebben om te laten zien”, aldus Markwat.

“Het is de ultieme wens om deze franchiseketen tot een lifestyle uit te bouwen. De franchiseformule zal volgens de nieuwste wetgeving worden ingericht. Franchisenemers krijgen actieve begeleiding om te ondernemen,” vertelt Markwat. Hij zal binnenkort meer bekendmaken over de nieuwe formule.