Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Samenwerkingsverband tussen Deliveroo en SPAR breidt uit

Deliveroo en SPAR breiden de samenwerking uit naar zeven Nederlandse steden. De proef pilot bij een Amsterdamse SPAR was volgens beide partijen een succes. De samenwerking wordt uitgebreid naar dertien winkels in o.a Almere, Amsterdam, Den Haag, Enschede, Groningen, Leiden en Maastricht.

Succesvolle pilot

De uitbreiding in de dertien steden kent een proefperiode van drie maanden. Na deze proefperiode wordt bekeken of de samenwerking uitgebreid kan worden. De samenwerking tussen beide partijen is al langer gaande. Zo konden sommige SPAR-klanten smoothies, tosti’s en belegde broodjes thuis laten bezorgen om er direct van te genieten. Sinds eind vorig jaar werkt Deliveroo samen met een Amsterdamse SPAR-winkel voor haar foodretail-producten.

Maximale focus op gemak

Meer dan 1000 SPAR-producten kunnen besteld worden via het Deliveroo bezorgsysteem. Onder deze 1000 producten vallen dagelijkse food-benodigdheden zoals fruit, groente en zuivel, maar ook non-food-producten zoals schoonmaak- en verzorgingsproducten. Daarnaast is het ook mogelijk vers gemaakte producten te bestellen. In het artikel ‘SPAR kiest na 90-jarig bestaan voor maximale focus op gemak’ werd al duidelijk dat SPAR Nederland de ambitie heeft om de grootste speler te worden in het bieden van gemak (King of Convenience) aan consumenten. “Een samenwerking met Deliveroo zal deze ambitie zeker een stap in de goede richting brengen,” vertelt John ver Ent, Algemeen directeur SPAR Nederland.

×