Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sander van Renesse nieuwe franchiseadviseur bij De Franchiseadviseur

De Franchiseadviseur, een toonaangevend bedrijf op het gebied van franchiseadvisering, is verheugd met de aanstelling van Sander van Renesse als hun nieuwste franchiseadviseur.

“We zijn verheugd om Sander van Renesse te verwelkomen als onze nieuwe franchiseadviseur bij De Franchiseadviseur. Zijn ervaring en kennis zijn een waardevolle aanvulling op ons team en onze missie om franchisegevers en franchisenemers te ondersteunen”, aldus Bart van der Schoot, eigenaar van De FranchiseAdviseur.

Sander brengt een schat aan (horeca) ervaring met zich mee, met een indrukwekkende staat van dienst van 17 jaar bij franchiseformule Anne&Max in diverse functies, het neerzetten van een organisatie die staat! Vanuit zijn regio (Noord Holland) is hij in staat de klanten een nog betere dienstverlening te bieden. Met zijn passie voor ondernemerschap en zijn bewezen vermogen om strategisch advies te combineren met praktische voorbeelden, is Sander van Renesse een goede aanvulling voor het team en levert zijn bijdrage aan de verdere groei van De Franchiseadviseur BV.

Neem voor meer informatie, leuke projecten en formules van De Franchiseadviseur contact op met Naomi Febie, 085 401 1699 / naomi@franchiseadviseur.nl.

×