Sandler Training breidt zich verder uit

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sandler Training
Nieuwe franchisenemer in Utrecht
Het team van franchisenemers van Sandler Training is uitgebreid. Met de komt van Paul van den Hoven als nieuwe franchisenemer in Utrecht komt het aantal in de Benelux nu op vijf. Paul van der Hoven is een ondernemer die als sinds jaren een succesvol trainingsbureau in het centrum van het land exploiteert.

Het is één van de varianten waarmee Sandler Training wereldwijd het aantal franchisenemers laat groeien. Naast mensen die nieuw als franchisenemer instappen zijn er ondernemers die al actief zijn in de trainingsbranche. Veel ondernemers voelen zich aangesproken door de Sandler methodiek en de mogelijkheid hun business (sneller) te laten groeien door gebruik te maken van het merk en de aanwezige vaardigheden op het gebied van acquisitie. De methodiek van van Sandler Training zorgen voor een blijvende prestatieverbetering. Dit in tegenstelling tot de snelle trainingsoplossingen die worden ingezet. Vaak motiverend maar niet erg effectief. 

Sandler Training is meerdere malen door “Entrepreneur Magazine”, een van de toonaangevende bladen over ondernemen in de VS, uitgeroepen tot beste trainingsfranchise.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 27 april 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.