Sandra Koningstein nieuwe franchisenemer Eten met gemak

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Eten met gemak heeft op 19 september jl. Sandra Koningstein als tiende franchisenemer mogen verwelkomen. In haar regio rond ’s-Hertogenbosch zal Sandra de koelverse maaltijden van Eten met gemak gaan verzorgen.

Sandra over haar keuze voor Eten met gemak: “In juni 2016 ben ik in contact gekomen met de formule Eten met gemak. Het verzorgen van koelverse maaltijden van een hoog kwaliteitsniveau, in combinatie met het servicegericht werken richting de klanten vond ik erg bij mezelf passen.” Verder vertelde ze: “Aangezien ik passie heb voor alles wat met voeding te maken heeft en ik een echt mensen mens ben en het daarnaast ook erg prettig vind om een helpende hand te bieden, dacht ik: Ja,…. dit is mijn Formule!”

Ze is deze uitdaging aangegaan met veel enthousiasme en de eerste klanten in haar regio hebben al kunnen genieten van de verse maaltijden van Eten met Gemak. “Op deze manier kan ik heerlijke en gezonde maaltijden bereikbaar maken voor iedereen!” Ze vindt dat gezond ook lekker moet zijn en niet alleen lastig. “Eten met gemak biedt een uitstekende combinatie van gezond, lekker en gemak waarbij een uitstekende service niet zal ontbreken.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website