Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sandra Koningstein wederom franchisenemer Eten met Gemak

Sandra Koningstein heeft zich wederom verbonden aan franchiseformule Eten met Gemak. Waar ze eerder de regio Den Bosch onder haar hoede had, maar vorig jaar overgenomen werd door Mark Verwijst, gaat ze nu de formule opzetten in de gemeenten Oss, Zaltbommel, Wijchen, Beuningen en Maasdriel.

“Door de vele veranderingen in de zorg blijven ook ouderen met beperkingen steeds langer thuis wonen en wordt de druk op de mantelzorgers steeds groter. Met Eten met Gemak kan ik lekkere maaltijden bereikbaar maken voor iedereen”, zegt Sandra over haar keuze.

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met Gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Sandra af.

×