Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sandwich luidt nieuw seizoen in met 9.000 prachtige bloemen

Begin april waren alle Sandwich Stores in Nederland, België en Duitsland een weekend lang volledig uitgedost met de mooiste bloemen. Alle klanten ontvingen dat weekend bij een aankoop ter waarde van 50 euro een prachtig boeket bloemen.

Naast het laten stralen van de klant, zorgde deze prachtige bloemen ook voor de nodige reuring in en voor de Sandwich Stores. Door de mooie entrees en windows gevuld met bloemen werd de nieuwsgierigheid gewekt van voorbijgangers en stapten zij de Stores in. Dit was natuurlijk een mooie gelegenheid voor de Sandwich ambassadeurs om contact te leggen met deze klanten.

Sandwich organiseert het hele jaar door voor de lokale franchisenemers verschillende marketingactiviteiten in de Sandwich Stores. Tijdens deze events leren (nieuwe) klanten Sandwich op een andere manier kennen en kunnen franchisenemers nog persoonlijker contact leggen.

Sandwich biedt elk seizoen een volledig promotie en activiteitenkalender aan, waar binnen er ook ruimte is voor lokale activiteiten.

Over Sandwich

Sandwich is een onderdeel van de Veldhovengroup, een internationaal modebedrijf met een hoofdkantoor in Amsterdam. Zo staat samenwerken met passie, plezier en professionaliteit hoog in het vaandel bij de VeldhovenGroup. Deze waarden staan garant voor continuïteit en lange termijn succes. Hun uitgangspunt is nooit veranderd: zij maken kleding voor echte vrouwen. Zij maken vrouwen mooier. Authenticiteit is belangrijk, zij zorgen dat vrouwen zich op hun gemak voelen in wat ze dragen. Dat gevoel gaat verder dan een nieuwe garderobe. Ze willen vrouwen laten stralen, overal en altijd. En dat kunnen ze alleen maar samendoen.

Momenteel zoekt Sandwich franchisenemers in Nederland én België. Vraag hier meer informatie aan.

 

×