Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sandwich maakt doorstart in Nederland en Duitsland

16 december 2019
Damesmodemerk Sandwich maakt na het faillissement van de Veldhoven Group eind november een doorstart. Dat gebeurt in Nederland en Duitsland. Het merk wordt voortgezet door de Sandwich Fashion Group, zo meldt het merk in een persbericht.

Doorstart

Het faillissement van Veldhoven International had geen betrekking op de bedrijven in België, Engeland en het Verre Oosten. Alleen de BV en de Nederlandse groepsentiteiten werden in november failliet verklaard. Daar viel ook het Duitse filiaal onder.

Sandwich Fashion Group heeft naar eigen zeggen afgelopen week een akkoord bereikt met de curatoren. Meerdere gegadigden hebben volgens het bedrijf een bod uitgebracht. De doorstart heeft vooralsnog geen gevolgen voor de koers van het merk, meldt het bedrijf.

Sandwich gaat verder in Nederland en Duitsland. De overige buitenlandse activiteiten van Sandwich zullen op termijn ook door de Sandwich Fashion Group worden overgenomen.

Over Sandwich

Sandwich is een gerenommeerde internationale damesmode formule. Een speciaalzaak met als kenmerkende stijl Casual Contemporary with Personality. Sandwich wordt ontworpen voor de moderne vrouw met gevoel voor stijl.

Het merk Sandwich werd in 1981 opgericht. Sandwich beschikt wereldwijd over meer dan 70 winkels en 2.200 verkooppunten. Het hoofdkantoor blijft in Amsterdam gevestigd.

×