Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sandwich vraagt opnieuw faillissement aan

Damesmodemerk Sandwich vraagt voor de tweede keer faillissement aan, ze deden dit eerder al toen toenmalig eigenaar Veldhoven International failliet ging eind 2019. Toen werd uiteindelijk een doorstart gerealiseerd in Nederland en Duitsland, nu lijkt het doek definitief te vallen door het coronavirus.

Toen voormalig eigenaar Veldhoven International eind 2019 failliet verklaard werd nam het damesmodemerk Sandwich mee in haar val, alle Nederlandse en Duitse filialen werden ook failliet verklaard. Een paar weken later werd er een akkoord bereikt met de curatoren over een doorstart, meerdere gegadigden hebben een bod gedaan op het bedrijf. Het bedrijf ging uiteindelijk weer open.

Failliet

Er werd nog met man en macht gewerkt aan de doorstart van damesmodemerk Sandwich, maar dankzij het coronavirus viel de complete omzet weg en kon er niet worden doorgegaan met de nog lopende doorstart. De winkels van Sandwich blijven gesloten, de webshop blijft echter wel open. In totaal had Sandwich 12 eigen vestigingen en ruim 1500 verkooppunten verspreid over Nederland en Duitsland.

Over Sandwich

Sandwich is een gerenommeerde internationale damesmode formule. Een speciaalzaak met als kenmerkende stijl Casual Contemporary with Personality. Sandwich wordt ontworpen voor de moderne vrouw met gevoel voor stijl.

Het merk Sandwich werd in 1981 opgericht. Sandwich beschikt wereldwijd over meer dan 70 winkels en 2.200 verkooppunten. Het hoofdkantoor is in Amsterdam gevestigd.

×