Sanidirect biedt vestiging aan in de Culturele stad van Europa

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sanidirect is een franchiseformule actief in de sanitair branche. Er worden volledige badkamers, sanitair en tegels verkocht. Momenteel wordt de vestiging in Leeuwarden aangeboden. Sanidirect Leeuwarden is momenteel eigendom van de sanitair formule Sanidirect.

Unieke mogelijkheden!

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Samen met Sanidirect start de franchisenemer een BV op. Hierdoor wordt het risico voor de ondernemers beperkt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Hierdoor heeft de franchisenemer een vast inkomen. Daarnaast vraagt Sanidirect een lage investering van maar 25.000 – 75.000 euro. De franchisenemer moet ervaring hebben in retail als verkoper. Het verkopen in de sanitair branche is een pre.

Over Sanidirect

SSanidirect is direct wat je zoekt tegen direct de laagste prijs. De franchise formule is een sanitair speciaalzaak waar A-merk kwaliteitsproducten verkocht worden tegen internetprijzen. Klanten kunnen bij Sanidirect terecht voor los sanitair, complete badkamers en tegels. De fomule biedt de nieuwste trends in sanitair en keuze uit ruim 50.000 artikelen in het assortiment. De producten zijn direct mee te nemen of uit voorraad leverbaar. Door de overzichtelijke presentatie in onze showrooms en het beste advies van specialisten maakt Sanidirect kiezen voor de klant makkelijker en bestellen sneller. Sanidirect is transparant in aanpak en laagdrempelig in contact. Bij Sanidirect kopen mensen bij mensen en is de persoonlijke aandacht zichtbaar door de eigen ondernemer en zijn hechte verkoopteam.

Sanidirect Leeuwarden ter overname

De franchiseformule Sanidirect biedt de vestiging in Leeuwarden aan. Het betreft een vestiging op een wooncentrum met een breed aanbod aan winkels, waaronder  Keukenconcurrent, Keukenkampioen en Gamma. In Leeuwarden is er ruimte genoeg om te parkeren, ook is er voldoende ruimte om spullen in te laden.

Voor wie is het geschikt?

Het franchiseconcept is uitermate geschikt voor goede verkopers of bedrijfsleiders die graag hun inspanning beter en breder beloond zien worden. Als ondernemer kan de focus worden gelegd op verkoop, werving en selectie van personeel, trainen en zorgen dat de showroom er altijd verzorgd uitziet. Het grootste deel van het assortiment is voorradig in het afhaalmagazijn en kan direct worden opgehaald.

Voor artikelen welke voor de klant op maat worden besteld, wordt de logistieke afhandeling door de centrale logistiek afdeling geregeld. Hier heeft de ondernemer dus geen omkijken naar. De franchisenemer moet ervaring hebben in retail als verkoper. Het verkopen in de sanitair branche is een pre.

Interesse om te ondernemen bij Sanidirect? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website