Sanidirect biedt vestiging aan in Kaatsheuvel (adv.)

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sanidirect is een franchiseformule actief in de sanitair branche. Er worden volledige badkamers, sanitair en tegels verkocht. Momenteel wordt de vestiging in Kaatsheuvel aangeboden. Sanidirect Kaatsheuvel is momenteel eigendom van de sanitair formule Sanidirect.

Unieke mogelijkheden!

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Samen met Sanidirect start de franchisenemer een BV op. Hierdoor wordt het risico voor de ondernemers beperkt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Hierdoor heeft de franchisenemer een vast inkomen. Daarnaast vraagt Sanidirect een lage investering van maar 25.000 – 75.000 euro. De franchisenemer moet ervaring hebben in retail als verkoper. Het verkopen in de sanitair branche is een pre.

Over Sanidirect

Sanidirect is een franchiseformule die A-merken sanitair verkoopt en zich tegelijkertijd richt op een kostenbewuste klant. Sanidirect heeft het laagste prijsniveau van heel Nederland. Dit is het meest succesvolle verkoopargument van de formule en een goede klantentrekker.

Sanidirect Kaatsheuvel ter overname

Kaatsheuvel is gelegen in Noord Brabant, en is onderdeel van de gemeente Loon op Zand. Kaatsheuvel is ook wel bekend van De Efteling, bevind zich een vestiging van Sanidirect. De showroom is ruim 1.000 m². Ook is de vestiging in Kaatsheuvel gemakkelijk te vinden en bevind zich dichtbij grote winkelketens zoals Tuinmeubel express, Action, Jumbo en HEMA. Uiteraard is het parkeren bij Sanidirect Kaatsheuvel gratis en direct voor de deur.

Voor wie is het geschikt?

Het franchiseconcept is uitermate geschikt voor goede verkopers of bedrijfsleiders die graag hun inspanning beter en breder beloond zien worden. Als ondernemer kan de focus worden gelegd op verkoop, werving en selectie van personeel, trainen en zorgen dat de showroom er altijd verzorgd uitziet. Het grootste deel van het assortiment is voorradig in het afhaalmagazijn en kan direct worden opgehaald.

Voor artikelen welke voor de klant op maat worden besteld, wordt de logistieke afhandeling door de centrale logistiek afdeling geregeld. Hier heeft de ondernemer dus geen omkijken naar. De franchisenemer moet ervaring hebben in retail als verkoper. Het verkopen in de sanitair branche is een pre.

Interesse om te ondernemen bij Sanidirect? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website