Sanidirect biedt vestiging aan op shoppingcenter in Almere

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Sanidirect is een franchiseformule actief in de sanitair branche. Er worden volledige badkamers, sanitair en tegels verkocht. Momenteel wordt de vestiging in Almere aangeboden. Sanidirect Almere is momenteel eigendom van de sanitair formule Sanidirect.
Unieke mogelijkheden!

Sanidirect biedt een unieke franchiseconcept aan. Samen met Sanidirect start de franchisenemer een BV op. Hierdoor wordt het risico voor de ondernemers beperkt. Ook biedt Sanidirect een vast modaal salaris aan plus een uitkering van de winst. Hierdoor heeft de franchisenemer een vast inkomen. Daarnaast vraagt Sanidirect een lage investering van maar 25.000 – 75.000 euro. De franchisenemer moet ervaring hebben in retail als verkoper. Het verkopen in de sanitair branche is een pre.

Over Sanidirect

Sanidirect is een franchiseformule die A-merken sanitair verkoopt en zich tegelijkertijd richt op een kostenbewuste klant. Sanidirect heeft het laagste prijsniveau van heel Nederland. Dit is het meest succesvolle verkoopargument van de formule en een goede klantentrekker.

Sanidirect Almere ter overname

Franchiseformule Sanidirect biedt de vestiging in Almere aan. De vestiging bevindt zich op het winkelcentrum Doemere. Dit winkelcentrum heeft een veelzijdig aanbod van 30 winkels, verdeeld over bijna 50.000 vierkante meter. Het grootste deel van de winkels, waaronder Sanidirect bevindt zich in het overdekte gedeelte.

Voor wie is het geschikt?

Het franchiseconcept is uitermate geschikt voor goede verkopers of bedrijfsleiders die graag hun inspanning beter en breder beloond zien worden. Als ondernemer kan de focus worden gelegd op verkoop, werving en selectie van personeel, trainen en zorgen dat de showroom er altijd verzorgd uitziet. Het grootste deel van het assortiment is voorradig in het afhaalmagazijn en kan direct worden opgehaald.

Voor artikelen welke voor de klant op maat worden besteld, wordt de logistieke afhandeling door de centrale logistiek afdeling geregeld. Hier heeft de ondernemer dus geen omkijken naar. De franchisenemer moet ervaring hebben in retail als verkoper. Het verkopen in de sanitair branche is een pre.

Interesse om te ondernemen bij Sanidirect? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise