Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sanidirect zoekt ondernemer voor vestiging Cappelle a.d. IJssel

Sanidirect is een franchise formule actief in de sanitair branche. Er worden volledige badkamers, sanitair en tegels verkocht. Momenteel wordt de bestaande vestiging in Cappelle a.d. IJssel ter overname aangeboden.

De vestiging in Capelle aan den IJssel betreft een net geopend filiaal op een goede locatie op bedrijventerrein CapelleXL. Dit bedrijventerrein is strategisch gelegen tussen Gouda en Rotterdam en is door de ligging aan de A20 goed bereikbaar.

Volgens Sanidirect bevinden in de regio Capelle zich veel potentiële klanten en is veel omzet te behalen.

Samen met Sanidirect Nederland wordt een BV gevormd waardoor voor de ondernemer het risico beperkt is en de kansen maximaal. Het concept is dan ook uitermate geschikt voor goede verkopers of bedrijfsleiders die graag hun inspanning beter en breder beloond zien worden. De ondernemer kan zich concentreren op verkoop, werving en selectie van personeel, trainen en zorgen dat de showroom er altijd verzorgd en opgeruimd uitziet.

Sanidirect zoekt een vestigingsmanager die ondernemer wil worden en dat onder de veilige paraplu van het grootste woninginrichtingsbedrijf van Nederland.

Heeft u interesse in deze vestiging, of om ondernemer te worden bij Sanidirect in een andere regio? Vraag dan via deze pagina meer informatie aan.