Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sanisale.com verstevigt positie door overname Sanidump

12 november 2020
De FG-groep, moederbedrijf van landelijke franchiseformules Sanisale.com, Keukensale.com, Sanistunter en Keukenstunter heeft per 12 november jl. Sanidump B.V. overgenomen. Met de overname telt de groep 123 fysieke winkels door heel Nederland en België op het gebied van sanitair en keukens.

De overname van Sanidump is belangrijk voor FG-groep en draagt bij aan hun geplande expansie. De expansie maakt FG-groep marktleider in de sanitair- en tegelmarkt. Voor komend jaar staan er nog zeventien winkels op de planning voor opening in Nederland.

Marktleiderspositie

“Met deze overname zijn we marktleider in de sanitair -en tegelmarkt”, aldus Fred Grifhorst, oprichter van de FG-groep. “Sanidump is een gevestigde en snelgroeiende formule in dezelfde branche. Hierdoor kunnen we onder andere onze inkoopkracht bundelen en daarmee de concurrentiepositie van onze franchisenemers verder versterken. We zijn nu namelijk nog beter in staat ons assortiment tegen de laagste prijzen aan de consument aan te bieden.”

Sanidump

Franchiseformule Sanidump heeft 43 winkels, waarvan drie in België. Er werken ruim 260 mensen. Peter van der Wiele, CEO Sanidump, over de verkoop: “We hebben de afgelopen 20 jaar hard gewerkt om van Sanidump een grote en snelgroeiende speler in de sanitair-branche te maken. Met meer dan 40 megastores is Sanidump inmiddels een zeer bekende speler en de naam blijft dan ook bestaan. De overname zorgt ervoor dat Sanidump klaar is voor de toekomst.”

×