Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Save the Date: Franchisebeurs Onderneem ‘t! op 23 en 24 september

01 februari 2022
franchisebeurs_onderneem_t
De jaarlijkse Franchisebeurs Onderneem ‘t! vindt dit jaar plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 september van 10.00 tot 16.00 uur bij Hart van Holland in Nijkerk. De Franchisebeurs Onderneem ‘t! is ieder jaar de grootste ontmoetingsplek tussen franchiseformules en franchise-kandidaten.

Franchise+ en De Nationale Franchise Gids, de grootste franchiseplatformen van Nederland, hebben wederom de handen ineen geslagen voor de organisatie van de Franchisebeurs Onderneem ’t!. In 2022 vindt de 18e editie plaats. “Al 18 jaar lang is de franchisebeurs dé ideale kans voor kandidaat ondernemers om zich te informeren over alle aspecten over het ondernemen in franchiseverband. De standhouders zijn voornamelijk franchiseformules uit alle branches van food tot retail en van sport tot dienstverlening”, vertellen Pieter Koelewijn, medeorganisator namens Franchise+ en Tim Hazekamp, medeorganisator namens De Nationale Franchise Gids.

De Franchisebeurs trekt al jaren bezoekers uit heel het land. 85% van de beursbezoekers geeft aan naar de beurs te komen omdat ze een franchise onderneming willen starten.

Ervaring standhouders

76% van de standhouders die hebben deelgenomen aan de Franchisebeurs in 2021 verwacht 1 of meerdere franchisenemers te contracteren naar aanleiding van de beurs. Kim Brouns – Senior marketeer & PR bij Anytime Fitness: “We zijn al jaren aanwezig tijdens de beurs. Het is altijd goed geregeld, de sfeer is goed en we spreken altijd een hoop mensen die interesse hebben in Anytime Fitness. Wij zijn er dus de komende editie zéker weer bij”, aldus Kim Brouns, Senior marketeer & PR bij Anytime Fitness. Marjella Le Blanc – Business Developer bij Fit20: “We kijken positief terug op de franchisebeurs. Alhoewel het qua bezoekersaantal iets beter had gekund, zijn wij met een mooi aantal leads naar huis gegaan. Het was fijn om weer een ‘’podium’’ te hebben, we hebben veel goede gesprekken gevoerd”.

De standhouders zijn franchiseformules actief in veel verschillende branches. Ook komend jaar zijn partijen als Anytime Fitness, úw topSlijter, InXpress, fit20 en Fortune Coffee weer aanwezig.

Experienceplein en seminars

De beursvloer is opgezet in pleinen met diverse thema’s; retail, food & horeca, dienstverlening, starters en een experienceplein. Op het experienceplein kunnen bezoekers de look & feel van de formule beleven.

Naast de uiteenlopende standhouders, is er een uitgebreid seminarprogramma en zijn er de hele dag gratis seminars bij te wonen over bijvoorbeeld groei / marketing / merken, financiën in franchise en het starten als franchisenemer. Aan het woord komen vele gastsprekers van onder andere de Kamer van Koophandel en de Nederlandse Franchise Vereniging.

Gratis entreekaarten

De Franchisebeurs is gratis te bezoeken na inschrijving via deze link.

×