Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Scalabor en PostMasters ontwikkelen nieuw e-fulfilmentconcept

Postmasters franchise

Arbeidsontwikkelbedrijf Scalabor lanceert in samenwerking met franchiseformule PostMasters een nieuwe dienstverleningsvorm in de groeiende markt van e-commerce en online retail. Het bedrijf biedt samen met PostMasters een volledig nieuw concept aan op het gebied van e-fulfilment. Scalabor verzorgt voor webshops voorraadbeheer, orderpicken en pakket verzending in binnen- en buitenland. Hiermee worden ondernemers volledig ontzorgd en krijgen zij ruimte om online te groeien.

Volgens Cantor Barten van Scalabor past dit concept bij zijn bedrijf. “In deze werkomgeving ontdekken én ontwikkelen we de talenten van mensen.” Thomas van der Lubbe, franchisegever en directeur van PostMasters, vult aan: “Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk. De logistieke sector groeit snel en biedt goede arbeidskansen. Scalabor is een professionele organisatie waarmee het prettig samenwerken is.”

E-fulfilment

Ruim een jaar geleden startte Scalabor met e-fulfilment. Hier worden een aantal dingen verzorgd: labels printen, order picken, verzendklaar maken en retourafhandeling. Deze activiteiten worden gedaan met de hulp van een professioneel multi-carrier softwareprogramma. De verzending van de pakketten naar klanten wordt door PostMasters verzorgd met hun volledig elektrische busjes.

“Aanvullend op de e-fulfilment activiteiten bieden wij ook voorbereidende werkzaamheden in de vorm van het in- en ompakken van artikelen of food-gerelateerde producten. Scalabor maakt het uitbesteden van het logistieke proces betaalbaar en laagdrempelig”, aldus Barten.

×