Schadehulp begint eigen franchiseformule

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Schadehulp gaat een franchiseformule beginnen onder de naam Schadehulp Contra-Expertise en Schadehulp Letselschade. Het bedrijf verzorgt al 12 jaar schadewerkzaamheden voor assurantiekantoren. De eigenaar van het bedrijf Frank Fukking heeft voornamelijk het doel om meer kwaliteit te bieden. Hij wil voornamelijk dat klanten van zijn bedrijf snel en goed geholpen worden bij schadehulp en verzekerings schade. Ook de kleinere klanten zijn meer dan welkom. 

Deze hoge kwaliteit moet gewaarborgd gaan worden door het stellen van strenge eisen aan kandidaat franchisenemers waaronder het hebben van een vakopleiding binnen het vakgebied. Hier tegenover staat voor een eventuele franchisenemer de belofte voor een eigen werkgebied waarin exclusief geopereerd kan worden.

“Wij bieden experts en schadebehandelaars, die altijd al de ambitie gehad hebben om voor zichzelf te beginnen, de mogelijkheid om daadwerkelijk die plannen te verwezenlijken en een eigen (franchise)onderneming te starten op het gebied van letselschade of contra-expertise. Daarbij ondersteunen wij hen als franchisegever op een groot aantal terreinen”, aldus Fukking.

dinsdag 13 november 2012.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.