Schepers gestart als franchisenemer bij Thexton Armstrong

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Thexton Armstrong heeft in oktober een nieuwe franchisenemer mogen verwelkomen die het team van consultants gaat versterken. Bart Schepers is sindsdien verantwoordelijk voor de regio Tilburg. Het ondernemerschap was voor hem niet onbekend. Schepers had namelijk zijn eigen IT-bedrijf opgezet, welke hij onlangs heeft verkocht om zich te gaan focussen op het franchisenemerschap.

Als klant werd hij wel eens benaderd door de franchiseformule Thexton Armstrong. “Ik was enthousiast over de formule. Ze hebben namelijk een duidelijke aanpak en dit komt zeer professioneel over”, aldus Schepers. Hij vervolgt: “Voor de zomervakantie heb ik toen zelf ook een informatieaanvraag gedaan bij De Nationale Franchise Gids en ik kreeg toen direct een informatiepakket toegestuurd. Ik heb daarna ook twee gesprekken gevoerd met franchisenemers. In oktober ben ik daadwerkelijk gestart.”

Schepers is erg te spreken over de formule. “De opstartfase is erg goed verlopen. Ik krijg goede begeleiding doordat er meerdere trainingen worden aangeboden. Deze trainingen gaan bijvoorbeeld over communicatieve vaardigheden, sales en de methodiek die Thexton Armstrong hanteert. Ik ontmoet ook andere franchisenemers tijdens de kennis-middagen die ongeveer eens per kwartaal worden georganiseerd. Eens in de twee weken wordt er een operationele bijeenkomst gehouden met franchisenemers uit die regio. Dit vind ik erg prettig.” Naast deze trainingen krijgt Schepers ook andere ondersteuning vanuit de formule aangeboden. “Er is een tooling platform, een crm-systeem en ze ondersteunen in de telemarketing door in het begin leads aan te leveren.”

Schepers legt uit wat hem zo aanspreekt in de formule: “Het leuke aan Thexton Armstrong vind ik dat de formule samenwerkingen aangaat met andere dienstverleners. Daarnaast is er een grote diversiteit in achtergronden van franchisenemers. Zo kom ik uit de IT-branche waardoor ik met deze kennis klanten kan helpen. Andere franchisenemers van Thexton Armstrong hebben bijvoorbeeld een HRM-achtergrond. Door deze diversiteit  kunnen we de kennis vergroten binnen de formule en op die manier meer klanten helpen.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.