Schoolfruit.nu: ondernemen voor en met gezonde kinderen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Schoolfruit.nl is sinds deze maand aangesloten bij De Nationale Franchise Gids. De franchiseformule levert gezonde snacks in de vorm van groente en fruit aan basisscholen in heel Nederland. De missie van Schoolfruit.nu is kinderen zich gezond en energiek te laten voelen. Om dit tewerk te stellen is de franchiseformule op zoek naar franchisenemers die willen mee bouwen aan de organisatie dat zoveel mogelijk kinderen in Nederland gezonde voeding wil laten consumeren.

De collectieve inkoop van fruit en de logistiek wordt door Schoolfruit.nu georganiseerd. Daarnaast krijgt de franchisenemer professionele begeleiding bij het opstellen van een businessplan en ondersteuning bij ondernemersvraagstukken. Samen met de overige franchisenemers uit andere regio’s beschikt de franchisenemer over een professioneel platform voor kennis- en ervaringsoverdracht. CRM en boekhoudsystemen worden gefaciliteerd. Daarnaast ondersteunt de franchisegever bij online activiteiten, administratie, facturatie, marketingmaterialen, landelijke marketingactiviteiten en productinnovaties.

In april en mei organiseert Schoolfruit.nu diverse informatiebijeenkomsten voor geïnteresseerde potentiële franchisenemers. Klik hier om u aan te melden voor deze bijeenkomsten of hier om meer informatie over deze formule op te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website