Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Secret View versterkt klantbeleving en prestaties

Veel bedrijven, waaronder NS AH to go, zetten de stap om de klantbeleving te verbeteren. Met het innovatieve mystery shopping platform van Secret View. Dit platform biedt een nieuwe mogelijkheid voor het verkrijgen van realistische inzichten en het implementeren van blijvende verbeteringen op verschillende niveaus.

Door de bezoeken van mystery shoppers, blijft de klantbeleving in de winkel levendig en houden medewerkers focus. Het innovatieve dashboard van Secret View speelt een essentiële rol in dit proces, doordat het de mogelijkheid biedt om de resultaten eenvoudig te analyseren en te bespreken.

Snel schakelen

Een van de unieke kenmerken van Secret View is de praktische toepasbaarheid van het platform. Met real-time toegang kunnen winkelbeheerders direct de resultaten op hun mobiele telefoon bekijken. Dit biedt niet alleen een gedetailleerd overzicht, maar maakt ook snelle schakeling tussen het totaalbeeld en de details mogelijk, wat een vlotte besluitvorming ondersteunt.

Continue verbetering

Een sleutel tot het succes van het systeem is het gebruik van gedifferentieerde klantreizen. NS AH to go heeft vier verschillende klantreizen gedefinieerd, waaronder Koffie, Alcohol, Vers en Bakkerij. Hierbij blijft 80% van de vragenlijsten consistent, terwijl 20% per klanttraject verschilt. Dit heeft het bedrijf wendbaar gemaakt om effectief in te spelen op seizoensgebonden trends en gericht te werken aan verbeterpunten.

Een cultuur van groei en betrokkenheid

Binnen NS AH to go is iedereen betrokken bij het mystery shopping proces, met halfjaarlijkse kansen voor winkelmanagers om bij te dragen en aanpassingen voor te stellen. Deze gezamenlijke benadering bevordert een cultuur van voortdurende ontwikkeling en betrokkenheid, waarbij iedereen zich verantwoordelijk voelt voor de tevredenheid van de klanten.

Met Secret View heeft NS AH to go een middel gevonden om de klantbeleving te versterken. Met deze vernieuwende aanpak zet NS AH to go een norm voor andere detailhandelaars om na te volgen en bewijst dat voortdurende aandacht voor klanttevredenheid werkelijk het verschil kan maken.

Nieuwsgierig naar wat Secret View voor jouw bedrijf kan betekenen? Klik hier voor meer informatie.

×