Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Segar Dagdeviren: jongste Spar-ondernemer van Nederland

13 augustus 2011

Spar
Serdar Dagdeviren is met zijn 21 jaar de jongste Spar-ondernemer van Nederland. Hij zag een langgekoesterde wens in vervulling gaan toen hij op 1 februari 2011 officieel eigenaar werd van Spar Amstelveen. “Ik ben op mijn vijftiende begonnen als vakkenvuller bij Spar de Ruyter in mijn toenmalige woonplaats Oudorp. Tijdens mijn sollicitatie riep ik al dat ik ooit de jongste Spar-ondernemer zou worden…”

Potentie
Dagdeviren stopte vroeg met school om fulltime in de winkel te gaan werken. De laatste jaren was hij assistent-bedrijfsleider. “Bij Spar Holding had ik aangegeven klaar te zijn om als franchisenemer aan de slag te gaan. Toen kreeg ik de mogelijkheid om de Spar in Amstelveen over te nemen van Wietze Luitjens. Die kans heb ik met beide handen aangegrepen.

Uitbreiding assortiment
Dagdeviren heeft het assortiment uitgebreid, daarbij ging het om individuele producten waaraan klanten behoefte bleken te hebben. “Ik ben van plan om meer fairtrade en toko-assortiment toe te voegen. Daar is veel vraag naar van Nederlandse klanten.”

Een echte Spar-man
Dagdeviren blijft ambitieus: “Ik ben van plan hier 5 jaar te blijven zitten. Daarna wil ik een grote winkel runnen, mogelijk met mijn oude baas.”

dinsdag 9 augustus 2011.