Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Select & Match op zoek naar franchisenemers, nieuw op de site

Select & Match is een franchiseformule actief in de werving en selectiebranche. De formule heeft zichzelf één doel gesteld, namelijk: het op een zo efficiënt mogelijke manier de match tot stand brengen tussen de vraag naar flexibele arbeid en het aanbod daarvan met behulp van een netwerk van eveneens flexibele arbeidsbemiddelaars. Om dit te bewerkstelligen zijn zij op zoek naar franchisenemers.

Iedere nieuwe franchisenemer wordt door de formule ondersteunt met een uitgebreid pakket aan diensten en faciliteiten. In ruil hiervoor ontvangt de formule een financiële bijdrage, voornamelijk gebaseerd op de winst. Daardoor ontstaat een win-win situatie.

De formule heeft een uitgekiend systeem van selecteren ontwikkeld waarmee zij de juiste match tussen opdrachtgevers en kandidaten kunnen vinden. Zij laten niet alleen de beste drie kandidaten een assessment afnemen maar doen dit bij alle kandidaten die reageren op een vacature. Daarnaast brengen ze een bedrijf in beeld door een cultuur/imago scan te maken.

In eerste instantie zal het functieprofiel moeten matchen met de bedrijfsscan. Dit is de basis om kandidaten te matchen. Het hele proces wordt door professionele software gestuurd en geeft uiteindelijk de informatie waarop bedrijven haar beslissing kunnen maken. Tevens blijkt uit deze scan of de kandidaat nog aanvullende cursussen nodig heeft en wat zijn of haar sterke kanten zijn.

Select & Match is op zoek naar ondernemers die deze werkzaamheden als franchisenemer uit kunnen en willen voeren. Bent u geïnteresseerd in de formule? Of wilt u weten wat Select & Match haar franchisenemers kan bieden? Klik dan hier.