Seminar Ludwig & Van Dam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Per 1 juli 2016 is sprake van de wet acquisitiefraude. Minister Kamp heeft de Tweede Kamer geïnformeerd hoe de wet acquisitiefraude in zijn visie bij franchiseverhoudingen geïnterpreteerd moet worden. Verduidelijkt is dat volgens hem de prognoseproblematiek bij franchiseverhoudingen ook onder de nieuwe wet valt. De Minister heeft daarbij expliciet aangegeven dat de wet op franchiseverhoudingen van toepassing is met als eventueel gevolg dat de bewijslast ten behoeve van precontractuele informatieverstrekking waaronder prognoses zal omdraaien en voor rekening en risico van franchisegever komt. Dit kan grote (financiële) gevolgen hebben voor de franchisegever.

Op donderdag 23 februari aanstaande wordt tijdens de gratis seminar ‘De wet acquisitiefraude en prognoseproblematiek’ aandacht besteed aan de gevolgen van de wijziging van de wet acquisitiefraude. De seminar wordt verzorgd door de Franchiseadviseur met als gastsprekers de heer mr. D.L. van Dam en mevrouw mr. M. Munnik van Ludwig & Van Dam Advocaten.

Naast de wet acquisitiefraude zullen ook andere recente ontwikkelingen in franchiseland aan bod komen.

De seminar begint om 10:00 tot 12:30 bij Mazars, Flight Forum 760 in Eindhoven.  Er dient zich echter wel aangemeld te worden voor de seminar, want vol=vol. Deelname is uitsluitend alleen mogelijk voor personen werkzaam bij het management van franchiseformules. Aanmelden kan hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise