Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Seminar: werven van franchisenemers

De Franchise Adviseur organiseert in samenwerking met De Nationale Franchise Gids op 22 februari a.s. een seminar over het werven van franchisenemers.

Na het succes van de eerste sessie, volgt er op 22 februari een tweede sessie over hoe u als franchiseformule het beste franchisenemers kan werven.

Het gehele wervingstraject kan worden opgedeeld in twee gedeeltes: het genereren van kwalitatieve kandidaten en het werven & selecteren van kandidaten. Tim Hazekamp van De Nationale Franchise Gids zal een bijdrage verzorgen over het generen van kandidaten, Chantal van Gerven van De Franchise Adviseur geeft vervolgens uitleg over hoe het werving- en selectietraject zo goed mogelijk kan worden ingericht.

‘Het werven van franchisenemers is een tijdrovende activiteit en we zien dat het in deze tijd weer steeds lastiger wordt om een goede kandidaat te vinden’, aldus Van Gerven van De Franchise Adviseur.   ‘Veel franchisegevers zetten simpelweg een zoekopdracht uit bij een wervingsportaal of andere media en wachten af wat er langskomt. We zien vaak dat er op zich wel goede kandidaten op af komen maar dat er onvoldoende opvolging is en zo veel kansen onbenut blijven. Dat is zonde.’

Onderwerpen die verder aan bod komen zijn:

  • Hoe zit een goed wervingstraject eruit?
  • Waar vind ik gekwalificeerde kandidaten?
  • Hoe benadert u het beste kandidaten?

Datum & tijdstip:             22 februari, 10.00 – 12.30 uur, met aansluitend een lunch
Locatie:                              Eissens Food Service Equipment, Kamerlingh Onneslaan 21, 3401 MZ  IJsselstein.
Kosten:                              Geen

Bent u franchisegever of verantwoordelijk voor de werving & selectie bij een franchiseformule en wilt u ook deelnemen? Stuur dan een e-mail naar Tim Hazekamp. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. De vorige editie was met een week volgeboekt.

×