Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Sharam Rahman nieuwe franchisenemer Optie1

Sharam Rahman (30) wordt franchise-ondernemer bij telecomretailer Optie1. Rahman runde al een tweetal succesvolle telefoniewinkels. Met beide winkels gaat hij per 1 april 2016 verder onder de vlag van Optie1.

Nadat Rahman telecomervaring opdeed in een winkel in Amersfoort Centrum, opende hij twee en een half jaar geleden zijn eigen repairwinkel voor smartphones in Bunschoten-Spakenburg. Dat ging zó goed dat hij eind 2015 nog een winkel begon in Amersfoort Vathorst. Toen klanten steeds vaker om abonnementen gingen vragen besloot hij zijn diensten uit te breiden. Op zoek naar de beste vorm hiervoor trok de franchiseformule van Optie1 zijn aandacht. Binnen de formule kan hij zijn rol als lokale specialist perfect behouden omdat Optie1 dezelfde visie uitdraagt. Rahman is erg enthousiast over de landelijke telecomretailer:

“Tijdens mijn oriëntatie kreeg ik het beste gevoel bij de aanpak van Optie1. Ik heb geen moment getwijfeld. Ze bieden een sterk concept waarin persoonlijke aandacht voor de klant centraal staat. Bovendien word je als franchise-ondernemer goed ondersteund met verkooptraining, marketing, aansluitsystemen enzovoort. Ze helpen je echt groeien.”