Shoeby op weg naar 250 winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Shoeby
Fashionketen Shoeby zet haar groei voort naar 250 winkels in Nederland in 2012.

Onlangs werd de 200e winkel in Rotterdam geopend. De formule, fashion op toegankelijke locaties, is succesvoller dan ooit.

Er wordt sinds 2009 veel geïnvesteerd in het vergroten van de naamsbekendheid en het positioneren van de formule. Door het succes van deze strategie wordt er intensief gekeken naar expansiemogelijkheden in heel Nederland. Shoeby zoekt winkels in plaatsen met een boodschappenfunctie, winkelgebieden tot 20.000 m², en een oppervlakte van ca 200 m² VVO. Nieuwe winkels in Borne, Dokkum, Maassluis, Maastricht-Brusselsepoort, Oegstgeest, Soest, Twello, Wijk bij Duurstede en Zwolle-Stadshage staan op de wensenlijst van Shoeby.

Over Shoeby
Shoeby winkels zijn te vinden op makkelijk toegankelijke locaties in kleinere plaatsen of wijkcentra van de grotere steden. De klant vindt er snel wisselende, trendy en betaalbare kledingcollecties voor het hele gezin. Door de uitmuntende klantgerichte service en de slimme marketingstrategie bouwt elke vestiging een trouwe, eigen klantenkring op.

Shoeby maakt onderdeel uit van de Van Deursen Retailgroup. Lake Side is de andere fashionformule binnen de groep en heeft 60 winkels door heel Nederland.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 13 april 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.