Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Shoeby opent megastore

Zaterdag 29 november a.s. zal franchiseformule Shoeby de grootste Shoeby-winkel openen in de Vlamingstraat in Den Haag. De winkel, van 750 vierkante meter, wordt door de formule zelf al ‘een paradepaardje’ genoemd.

In het verleden heeft Shoeby al een megastore geopend. In 2008 maakte de Van Deursen Groep, het moederbedrijf, bekend vestigingen te openen waarin alle formules van het concern onder één dak te vinden zouden zijn. Het betreft naast Shoeby hier de formules Lake Side en Jilly & Mitch. Svenja Roos, recruiter bij Shoeby, laat aan FashionUnited.nl weten dat deze winkel niet te vergelijken is met de oudere vestigingen.

De nieuwe megastore biedt de consument meer dan alleen mode. ‘’In deze winkel kan men naast shoppen ook een hapje en drankje doen en kan een fashionlook zelfs afgestyled worden met een mooi kapsel en make-up. Dit alles wordt ondersteund door de nieuwste technische innovaties, denk bijvoorbeeld aan grote verkoopzuilen en videoschermen voor het genereren van outfit ideeën. Dat maakt van de winkel een ware belevingswereld,’’ aldus Roos.