Shop-in-shop concept KipKip.nl viert 5e verjaardag

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Het shop-in-shop concept KipKip.nl, van bezorgrestaurant De Beren vierde dinsdag 12 september haar 5-jarig bestaan. De formule is sinds de start in september 2012, uitgegroeid tot 15 succesvolle shop-in-shop vestigingen. De omzet stijgt en er staan meerdere nieuw te openen vestigingen op het programma.

Omzet blijft stijgen
KipKip.nl, het concept van De Beren bezorgrestaurants is een deliverybedrijf met een uitgebreid assortiment aan kipgerechten. Exploiteren is aantrekkelijk voor franchisenemers omdat er gebruikt wordt gemaakt van dezelfde keuken en medewerkers als De Beren bezorgrestaurants. ‘’Er is veel vraag naar verse en halal geslachte kippen. Dit merken wij aan de constante stijging in de omzet’’, aldus een woordvoerder van KipKip.nl.

Doel
In oktober zullen er weer twee nieuwe vestigingen worden geopend. “We zijn volop bezig met het ontwikkelen van onze nieuwe vestigingen in Lelystad en Tilburg.

We hebben in beide steden prachtige locaties aangehuurd om een De Beren bezorgrestaurant én de shop-in-shop formule KipKip.nl te vestigen. Daarnaast kijken we uitvoerig naar geschikte panden in Arnhem, Utrecht en de regio Haaglanden.

Het doel is om landelijke dekking te krijgen, zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke kipproducten!”, verteld franchisecoach Leen Klootwijk.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.