Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Shop-in-shop concept Postmasters

Franchiseformule Postmasters introduceert PostMasters Express als shop-in-shop concept. Dit concept biedt ondernemers een kant en klaar model aan om post- en pakketdiensten, financiële diensten waaronder geld transacties en verzekeringen aan te bieden. Tevens biedt het concept een internet portal om online drukwerk en gepersonaliseerde wenskaarten aan te bieden.

Veel retail ondernemers met een postagentschap maken zich zorgen om de komst van de vele pakketshops van PostNL. Het gevolg daarvan is dat per vestigingspunt steeds minder omzet wordt gerealiseerd. Daarbij worden de agentschappen uitgekleed en dalen de inkomsten. Met dit nieuwe concept hoopt Postmasters het tij te keren en de toegevoegde waarde van de pakket- en postdienstverlening weer terugbrengen bij winkels. Hiermee streven ze ernaar het postkantoor, net als vroeger, weer winstgevend te maken voor de ondernemer.

‘’Door de dalende omzetten in mijn Read shop, ben ik steeds afhankelijker geworden van mijn inkomsten uit PostMasters,’’ aldus Read shop ondernemer Peter Derks. Frank Reestman is de eigenaar van de eerste PostMasters Express. Hij bevestigt de woorden van Peter Derks. ‘’Het oude postkantoor is hiermee wat mij betreft weer in eren hersteld. Ik heb nu een balie waar ik al deze diensten kan aanbieden, dus ook financiële diensten die eerst door de ING werden geleverd. PostMasters biedt dit systeem ook zeer laagdrempelig aan en het was binnen 1 dag ingericht.’’

Reeds is de eerste vestiging van PostMasters Express geopend. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden. Wekt dit concept u interesse? Klik dan hier en vraag geheel vrijblijvend informatie aan bij PostMasters.