SKUBIE richt zich op verzekeringsmaatschappijen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule SKUBIE start met een grotere aanpak richting verzekeringsmaatschappijen. SKUBIE is actief op het gebied van autoschade-herstel. Als franchisenemer repareert u op locatie diverse cosmetische schades aan auto’s.

Franchisegever Marcel Bink legt uit: “Met ondersteuning van onder meer Deloitte hebben we het concept uitgewerkt tot een volwaardige franchiseformule met als doel een landelijk dekkend netwerk op te zetten. Met een landelijke dekking zijn we een goede partij voor verzekeringsmaatschappijen om een deel van de gestuurde schadestroom te kunnen repareren.”

Naast de aanpak richting verzekeringsmaatschappijen zijn er nog meer ontwikkelingen binnen de formule. Bink vertelt dat er in 2017 het een en ander gaat veranderen op het gebied van schadevrije jaren. “Nu is het zo dat afhankelijk van de opgebouwde schadevrije jaren je bij de eerste schade niet direct terug valt in no-claim korting, maar pas vanaf de tweede keer schade in dat jaar. Vanaf volgend jaar gaat iedereen meteen na 5 schadevrije jaren terugvallen”, aldus Bink.

Bent u geïnteresseerd in deze formule? Klik dan hier voor meer informatie

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.