SKUBIE zoekt eerste franchisenemer

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule SKUBIE is actief op het gebied van autoschade-herstel. De formule is in 2012 opgericht door Marcel Bink, die al vanaf 1998 verschillende functies heeft gehad binnen de autobranche. “Zwarte oliehandjes heb ik al vanaf mijn tiende”, aldus Bink. De ondernemer wilde de stap naar schadeherstel laagdrempeliger maken en dichter bij de klant zijn en heeft daarom SKUBIE opgericht om de schades bij de klant thuis te repareren. SKUBIE onderscheidt zich naar eigen zeggen door middel van de snelle service, de flexibiliteit, de milieu- en prijsvriendelijkheid en de hoge kwaliteit.

Bink heeft de formule opgericht en getest in zijn woonplaats Brunssum, Limburg, maar is nu op zoek naar eerste franchisenemers zodat het nieuwe concept kan worden uitgebreid over heel Nederland. Franchisenemers repareren op locatie en verzorgen de smart repair van auto’s.  SKUBIE is vooral op zoek naar ondernemers die een affiniteit hebben met auto’s en ondernemend en communicatief zijn ingesteld. Ondernemers met een technische achtergrond zijn hiervoor ook geschikt; SKUBIE biedt ook een opleiding hiervoor aan in Duitsland. De ondernemer is bij voorkeur woonachtig in Limburg of Brabant en is bereid om samen de formule tot een succes te maken.

De formule is bekend bij diverse assurantietussenpersonen, om de start van de onderneming te vergemakkelijken. Daarna is het noodzakelijk het eigen netwerk in te schakelen om verdere klanten te werven.

SKUBIE biedt ondersteuning aan de franchisenemers op verschillende manieren. Allereerst wordt een externe opleiding aangeboden. De formule helpt daarnaast bij de centrale inkoop en lokale marketing- en promotieactiviteiten en kan ook technische ondersteuning bieden.

Heeft u interesse om u aan te sluiten bij deze nieuwe franchise formule? Klik dan hier

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.