Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

SLIM Vastgoed levert tools en leads aan de franchisenemer

Bij SLIM Vastgoed Financiering is het niet nodig om direct te investeren in een eigen vestiging of kantoor. Franchisenemers kunnen werken vanuit het hoofdkantoor in Breukelen of de servicepunten in Amsterdam, Rotterdam en Laren. “Wij moeten het niet hebben van onze zichtbaarheid in de winkelstraat”, licht Bijlsma toe. “Vanuit onze bestaande vestigingen of vanuit huis is dit werk prima te doen. Naast fysieke afspraken met onze klanten zien we dat, vooral sinds corona, onze klanten ook graag via Teams of Zoom een afspraak met de adviseur inplannen. En die trend zet zich voort.

Als franchisenemer bij SLIM Vastgoed Financiering ga je al snel aan de slag. Maar je moet vooral investeren in het vergroten van je eigen kennis en de methode van het bedrijf in de vingers krijgen. Dat vergt gemiddeld 3 tot 6 maanden.

In 2022, zo’n 3 jaar nadat het bedrijf van start ging aan de Amsterdamse Zuidas, zijn de eerste twee franchisenemers bij SLIM Vastgoed Financiering begonnen. “Al snel breidden we uit en was een groter kantoor nodig”, vertelt eigenaar Olaf Bijlsma. “Zo zijn we met het hoofdkantoor in Breukelen terecht gekomen. Goed bereikbaar en ook het parkeren is hier eenvoudiger dan in Amsterdam.” Samen met de drie servicepunten beschikt de formule over volop werkruimte. Franchisenemers kunnen bovendien na hun trainingsperiode ook vanuit (kantoor aan) huis werken.

Full franchise

SLIM Vastgoed Financiering is een full franchise formule: je wordt als franchisenemer voorzien van tools, aangesloten op de ‘cloud’ van de formule waarin je alle benodigde tools vindt, en krijgt leads aangereikt door de formule. Bijlsma: “Onze website en social media kanalen zijn de bron waar de meeste leads vandaan komen. We zetten de leads uit naar de franchisenemer en die neemt contact op met de klant om een financieringsaanvraag tot stand te brengen. Daar maken we natuurlijk een eerlijke verdeling in. We werken niet met regio’s of exclusieve gebieden. Je bouwt je eigen netwerk op en je gaat naar vastgoedevenementen om je netwerk te vergroten. Wij helpen je natuurlijk om jouw onderneming op te bouwen en naamsbekendheid te creëren in de markt door bijvoorbeeld het plaatsen van een interview in het Vastgoedjournaal. En: als je de klant goed helpt, dan praat hij/zij er over met anderen. Je houdt natuurlijk die klant in portefeuille en de leads die via de klant weer bij jou uit komen.”

Ontvang gratis meer informatie over SLIM Vastgoed Financiering

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

SLIM Vastgoed Financiering

×