Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Snackbarketen FEBO start thuisbezorging

Franchiseformule FEBO is vanaf 11 december in Amsterdam en Amstelveen begonnen met thuisbezorging, dankzij een samenwerking met Deliveroo.

Op sommige plekken in Nederland bezorgen FEBO-vestigingen al, maar de service breidt nu uit naar de hoofdstad en naar Amstelveen. Na verloop van tijd wil de keten de bezorging ook opschalen naar meerdere locaties. Uiteindelijk wil de cafetariaketen met twee bezorgpartijen samenwerken

Deliveroo

Het bestellen bij Deliveroo gaat via de app, verkrijgbaar voor Android en iOS. Hier zijn de FEBO-producten te bestellen en gelijk te betalen via onder andere iDeal of PayPal. Deliveroo biedt de bestelling vervolgens aan bij een bezorger en deze neemt de producten vers bereid mee.

Over FEBO

FEBO is een van Nederlands eerste fast food franchiseformules. Kwaliteit stond meteen al vanaf de start in 1941 centraal: banketbakker J.L. de Borst begon toen in Amsterdam zijn eerste zaak, het hield het midden tussen een banketbakkerszaak en een snackbar. Vanaf de start werden de kroketten en het roomijs in eigen keuken bereid. In 1960 deed De Borst een meesterzet: de snackzaak werd verbouwd tot een een snelle, ‘hit and run’ snackbar, waarin de automatiek een centrale rol speelt.

Wat begon als Amsterdamse banketbakkerij in de Ferdinand Bolstraat, is het bedrijf nu gegroeid naar een keten van zo’n 75 cafetariabedrijven. Bezorgen binnen de cafetariawereld wordt steeds belangrijker. Ook ketens als McDonald’s en Subway zijn met bezorging gestart en boeken forse omzetgroei met deze service.

×