Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Snackpoint De Passage in Wolvega ontvangt keurmerk

ProFri-bestuurslid Marcel van Veen (links op de foto) heeft dinsdag het keurmerk Goed Gefrituurd Keurmerk uitgereikt aan zijn collega Menno de Koe van Snackpoint de Passage in het Friese Wolvega. De vakvereniging was in De Koe’s bedrijf te gast vanwege een regionale ledenbijeenkomst.

Toen Menno zo’n acht jaar geleden begon met zijn zaak werd hij direct lid van ProFri. Hij melde zich onlangs aan voor het keurmerk en doorliep het traject. Wie het wil bemachtigen, moet uitblinken op het gebied van Vakmanschap, Veiligheid & Hygiëne en Verantwoordelijkheid. Deze drie V’s vormen namelijk de pijler van Goed Gefrituurd. Overigens geldt in de toekomst het behalen van dit certificaat als randvoorwaarde voor het lidmaatschap van vakvereniging ProFri (zie bijzonderheden onderaan dit bericht).

Volop van gedachten gewisseld
Tijdens de regionale bijeenkomst in Wolvega, een ook op de ProFri-ledenmeeting een dag eerder bij Eetpaleis ’t Vosje in Berlicum, wisselden frituurprofessionals volop van gedachten over zaken die hen bezighouden. Ook door de vakvereniging gevonden oplossing voor de torenhoge energierekeningen werd verder besproken. De ondernemers steken veel van elkaar op.

×