Snap Fitness opent hoofdkantoor in Breda

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Recentelijk opende de Bredase wethouder Boaz Adank officieel het hoofdkantoor van de franchiseformule Snap Fitness. De sportformule ambieert om vanuit Breda de komende vijf jaar 60 fitnesscentra te realiseren in België, Nederland en Luxemburg. De franchiseformule bezit in het buitenland al over meer dan 20.000 vestigingen.

Het hoofdkantoor ligt gelegen naast het 24/7 fitnesscentrum. “Dit is onze showroom”, vertelt eigenaar Theo Vermeeren, “Een compact, maar compleet fitnesscentrum met naast de reguliere fitnessactiviteiten, live en virtuele groepslessen, functionele training, een zonnebank, fysiotherapiepraktijk Van Zuilichem, enz. Sporters uit Breda weten de weg al goed te vinden. De franchisenemers die hier komen kijken, treffen niet alleen een mooie, maar ook een succesvolle club aan.”

Wethouder Adank was verheugd dat Snap Fitness Breda koos als vestigingsplaats. ”Wij beseffen dat Breda een zeer gunstige ligging heeft. Daarnaast scheppen wij een prettig ondernemersklimaat zodat bedrijven graag voor Breda kiezen. Snap Fitness is een mooi voorbeeld van het soort bedrijven dat Breda wil aantrekken.” De 24uurs-fitnessformule heeft naast Breda ook een vestiging in Den Bosch. Deze zomer verwacht Snap Fitness twee franchisevestigingen te openen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise