Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Snelgroeiende Franse keten komt naar Nederland

Pitaya, een snelgroeiende Franse keten die zich gespecialiseerd heeft in de Thaise keuken, komt binnenkort naar België en Nederland. In de zomer van 2020 zou het eerste pand al openen in Brussel, waar en wanneer de eerste locatie in Nederland opent is nog niet bekend.

Over Pitaya

Pitaya is een Franse franchiseketen die gespecialiseerd is in de Thaise keuken. In Frankrijk heeft Pitaya ondertussen al meer dan zestig vestigingen. De keten heeft restaurants, afhaalpunten en doet ook aan bezorging van haar producten. Zelf zegt de keten dat alle restaurants een onderdompeling zijn in het hart van de Thaise streetfood-cultuur. Het voedsel van Pitaya wordt door henzelf omschreven als: decoratief, authentiek, kleurrijk en creatief, vers en gezond.

Toekomstplannen van Pitaya

De toekomstplannen van Pitaya zijn dat ze rond 2025 driehonderd restaurants geopend willen hebben in Europa. Hiernaast spreken ze hardop de wens uit om Europees marktleider te worden in de Aziatische street food. Volgens AplhaSeed worden er komende zeven jaar zeventig vestigingen geopend in de Benelux.

×