Snelle groei beebox vraagt om meer franchisenemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

In slechts 2,5 jaar nadat franchiseformule beebox van start ging, staat het aantal bezorgregio’s inmiddels op 21. In het begin werden de pijlen voornamelijk gericht op de randstand. Nu reikt de biologische pakkettenservice al tot Nijmegen, Biddinghuizen en de Veluwe. Beebox bezorgt wekelijks boxen met verse biologische producten thuis bij de consument.

“Eén van onze belangrijkste pijlers in 2015 is om het aantal regio’s nog verder uit te bouwen. Het is ons een doorn in het oog dat zich zoveel mensen bij ons inschrijven, uit regio’s waar we nu nog niet bezorgen. Succesvolle franchises liggen daar in het verschiet. Vandaar dat we heel actief op zoek zijn naar ondernemende mensen in nieuwe regio’s,” aldus Pieter Rood, franchisemanager van beebox.

Regio’s waar de franchiseformule zich nu op richt zijn o.a. Arnhem, Den Bosch en Eindhoven. Daarnaast hebben de grotere steden Amsterdam en Rotterdam nog ruimte voor meer actieve franchisenemers. “We werken hard aan onze missie: een eerlijke prijs voor de boer en gezond, betaalbaar biologisch voedsel voor iedereen. Daaraan werken, daar genieten we dagelijks van.”

Bent u geïnteresseerd in de formule en wilt u meer informatie ontvangen? Vraag dan nu geheel vrijblijvend informatie aan. Ook staat de franchiseformule op vrijdag 10 en zaterdag 11 april a.s. op de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t!.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.