SNS lanceert vernieuwde app voor iDEAL-betalingen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

SNS maakt het nu mogelijk voor hun klanten om iDEAL betalingen af te ronden in een vernieuwde app. Als klanten online shoppen via computer, tablet of smartphone is deze afrondingsmogelijkheid beschikbaar. Dit meldde RetailNews onlangs.

Er verschijnt een QR-code wanneer klanten hun aankoop moeten afrekenen via hun computer. Klanten moeten deze code scannen met hun smartphone. De app neemt vervolgens de betalingsopdracht over. Het enige wat de klant nog moet doen is de betaling bevestigen door middel van een eigen pincode.

Klanten van SNS hoeven hun digipas niet meer te gebruiken als zij iDEAL betalingen doen. Deze nieuwe betaalmogelijkheid geldt ook voor aankopen via smartphone of tablet. Betalingsopdrachten worden in die gevallen automatisch in de mobiele app geopend en de opdracht kan in die app worden afgerond.

SNS speelt met deze app in op de ontwikkeling dat zestig procent van de SNS-klanten via een pc of laptop shopt. SNS wil het daarom gemakkelijker maken om online te winkelen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om een daglimiet in te stellen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website