Solar-Systemen.nl zoekt franchisenemers, nieuw op de site

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Solar-Systemen.nl is een franchiseformule met ruime ervaring op het gebied van zonne-energie. De formule onderscheidt zich van de concurrentie door middel van haar prijs/kwaliteitsverhouding en haar sterke service. 

Solar-systemen.nl is toonaangevend op het gebied van zonne-energie en heeft inmiddels meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Dagelijks zijn ze met haar medewerkers bezig om Solar-systemen.nl op te bouwen tot de meest kwalitatieve en innoverende duurzame energie onderneming van Nederland.

Middels franchise wil Solar-systemen.nl een landelijke positie innemen met gespecialiseerde regionale showrooms dicht bij de klant. Zo kan de klant zich oriënteren via internet en de koop op een laagdrempelige en vertrouwde manier sluiten in de showroom.

Iedere franchisenemer profiteert van de naamsbekendheid van de formule en de ervaring die het bedrijf heeft. Daarnaast doorloopt iedere nieuwe franchisenemer een interne opleiding en training. Er is een lage investering nodig en goede rendementsmogelijkheden.

Wilt u meer weten over de formule? Of over de mogelijkheden bij de formule? Klik dan hier.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.