Spar Academie start met MBO4-opleiding voor Spar ondernemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Op woensdag 26 oktober werd in Epe de aftrap gegeven voor de twee jaar durende MBO4-opleiding speciaal voor Spar ondernemers. De opleiding wordt aangeboden binnen de Spar Academie en is uniek in zijn soort doordat de eigen winkels als uitgangspunt worden genomen. De trainingen vinden dan ook mede plaats op de winkellocaties of nabij de winkellocaties.

Sjaak Penning, binnen Spar verantwoordelijk voor de Spar Academie, verwelkomde afgelopen woensdag de eerste ondernemers. Negenendertig Spar ondernemers gaan de komende twee jaar hard aan de slag met de opleiding. Penning: “De Spar Ondernemersopleiding is ingericht als een verbeterprogramma. Dat houdt in dat ondernemers tijdens de opleiding vooral verbeterpunten in hun winkel gaan aanpakken. Het programma richt zich dan ook op het realiseren van een aantal duidelijke doelstellingen zoals het verhogen van de verkoopkracht van de winkel en het verbeteren van interne processen”.

Spar is bezig met een campagne om nieuwe enthousiaste ondernemers te werven. “Door opleidingen aan te bieden binnen de Spar Academie laten we zien dat we het belangrijk vinden dat onze ondernemers en hun medewerkers zich blijven ontwikkelen. In deze tijd kan dat voor kandidaat-ondernemers een belangrijk argument zijn om te kiezen voor de Spar-formule”, aldus Penning.

dinsdag 1 november 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.