SPAR blijft openen en vernieuwen

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

SPAR heeft in de eerste maanden van 2017 4 nieuwe vestigingen geopend. Deze openingen zijn gerealiseerd terwijl een groot aantal bestaande vestigingen zijn verbouwd. De vernieuwde vestigingen vallen binnen de 4 winkelconcepten van SPAR: SPAR buurtwinkels, SPAR city stores, SPAR enjoy, SPAR university en SPAR express.

Er is ook een vernieuwde huisstijl en slogan geïntroduceerd. In iedere winkel wordt gekeken naar de beste routing voor de locatie en het marktgebied. Voor elk moment van de dag is er een herkenbare en opvallende signing in een specifieke kleur. De nieuwe huisstijl wordt ondersteund door de nieuwe slogan ‘je vindt het bij SPAR’. Deze nieuwe slogan benadrukt het gemak van SPAR. Voor ieder moment van de dag is er iets lekkers te krijgen.

SPAR verwacht in 2017 dat er 20 nieuwe city stores geopend worden en dat er 80 buurtwinkels omgebouwd worden naar 3.0. Recent heeft SPAR university haar zevende vestiging geopend in Nijmegen.

Voor mensen die hun eigen SPAR vestiging willen openen organiseert SPAR informatiebijeenkomsten op donderdag 8 juni in Zuid Limburg en op 15 juni in Den Haag.

Geinteresseerden kunnen zich via hier aanmelden.

SPAR zoekt franchisenemers. Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website