SPAR City Mariaplaats na verbouwing weer geopend

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

 

Franchiseformule SPAR City Mariaplaats opent na een verbouwing op donderdag 16 maart haar deuren. De supermarktketen is gevestigd in Utrecht op de hoek van Mariaplaats/Mariastraat. De opening heeft lang op zich laten wachten. De verbouwing die in juli 2016 gestart was, heeft een aantal problemen ondervonden tijdens de verbouwing.

Tijdens de bouwwerkzaamheden werd er een stuk middeleeuwse muur gevonden, wat niet in de bouwtekeningen van het pand voorkwam. Hierdoor moest er een hernieuwde constructieberekening bij de gemeente ingediend worden. Archeologen namen ondertussen de ontdekkingen onder de loep. Nadat de gemeente Utrecht goedkeuring gaf, volgde er snel een volgende vertraging. Deze vertraging werd veroorzaakt door de lange doorlooptijden van de nutsbedrijven. Uiteindelijk staat het nieuwe gebouw er en klaar om geopend te worden.

De teller van SPAR City staat nu op 31 vestigingen inclusief de vestiging in Mariaplaats. Het doel van SPAR is voor eind 2017 50 City vestigingen geopend te hebben

SPAR is op zoek naar franchisenemers. Klik hier voor meer info.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website