Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Spar City opent tweede locatie met The Tosti Club-module

Ondernemer Luke van Gelder heeft op Hemelvaartsdag zijn tweede Spar City vestiging geopend in Arnhem. Ook het is het tweede Spar City-locatie in Nederland waar The Tosti Club-formule is geïntegreerd. De andere The Tosti Club geïntegreerde Spar City is in Zwolle te vinden.

Met de opening van de tweede Spar City locatie in Arnhem heeft Van Gelder nu een mooie spreiding in het centrum. De ene locatie zit in het noordelijke deel van de stad en de nieuwe locatie in het zuidelijke deel. Ondanks de coronamaatregelen heeft Van Gelder de locatie toch geopend. Het zitgedeelte is tijdelijk nog afgeschermd. Bij beide Spar City locaties is het mogelijk om producten te bestellen voor afhaal of bezorging. ‘’Mogelijk is dat binnenkort ook mogelijk met Deliveroo’’, aldus Van Gelder.

Gemak

De Spar City locaties zijn volledig ingericht op het gemak voor de klant. Zo zijn er geen winkelwagentjes, maar manden. Ook zijn er veel producten die direct voor consumptie bedoeld zijn en makkelijk mee te nemen zijn. Daarnaast is er een ruim assortiment in kant-en-klaar sappen, vruchtendranken en salades te vinden. De AGF en vleesproducten zijn ook afgestemd op consumptie op korte termijn.

De locaties in Arnhem hebben in samenwerking met Dr. Oetker ook het pizza-concept geïntroduceerd, waarbij  op een eenvoudige manier direct voor consumptie of voor thuis pizza’s geserveerd kunnen worden. Van Gelder denkt dat hij met de samenwerking met The Tosti Club nog een stap zet in het gemak voor de klant.

The Tosti Club

The Tosti Club heeft naast eigen, zelfstandige locaties, ook via shop-in-shop-concepten afdelingen binnen tankstations zoals Hanex Hospitality Group. Bij tankstationorganisatie De Haan Mineralen & Oliën werkt The Tosti Club  op een aantal locaties samen als foodservicepartner. The Tosti Club heeft daar een assortiment van tosti’s binnen het eigen Tony’s concept van Haan.

×